Wespen Bestrijding

Heeft u overlast van Wespen? Neem direct contact op.

WESPEN BESTRIJDING ,OVERLAST VAN EEN WESPENNEST?

Heeft u overlast van wespen en wilt u de wespen laten bestrijden? Dan kunt u Ongediertebestrijding Eemland direct inschakelen om uw wespennest  snel, veilig en 100% effectief te verwijderen! 
Onze wespenbestrijders zijn snel, kunnen het wespennest gemakkelijk opsporen en het wespennest veilig bestrijden.

Het bestrijden van een wespennest kan even gevaarlijk zijn voor uw omgeving. Nadat het wespennest is bestreden neemt de activiteit af. Een wesp die zich bedreigd voelt zal direct overgaan tot de aanval. Een aanval van een kolonie wespen kan ernstige risico’s opleveren voor mens en dier. Na een wespenbestrijding/ behandeling door de specialisten van Ongediertebestrijding Eemland, kunt u na afzienbare tijd, de omgeving waar het wespennest heeft gezeten weer betreden. 

Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week tot uw beschikking om wespennesten te verwijderen wanneer het u uitkomt. 

Onze vaste prijs voor het verwijderen van een wespennest is € 50  Voor het verwijderen van een wespennest onder dakpannen rekenen wij € 75  In een straal van 20 km rond Amersfoort. 

Buiten deze straal rekenen wij €15 extra.

Wij doen niet aan weekend, avond of feestdag toeslagen. 

Ongediertebestrijding Eemland lost uw problemen snel en veilig op

wespen bestrijding

Deskundig verwijderen Wespennest

Wespen Bestrijding | Wespen nesten vaak in grote getallen. Daarom kan een wespennest dat verstoord wordt er voor zorgen dat de wespen massaal in de aanval gaan. Daarom is het belangrijk om een wespennest professioneel te laten verwijderen.  Ongediertebestrijding Eemland  gaat altijd net even verder. We zorgen niet alleen dat uw wespennest wordt verwijderd. We gaan ook opzoek naar de oorzaak van het wespenprobleem. Een nauwkeurige zoektocht met de voorkennis van een bouwkundig inspecteur maakt het vinden van een wespennest veel eenvoudiger.

Daarna zorgen wij voor een deskundige verwijdering van het wespennest, zodat u ongestoord kunt genieten van de open ruimtes.

Wilt u uw wespenprobleem vakkundig en definitief bestreden hebben? Waarbij alle wettelijke regelingen opgevolgd worden? Dan kunt u het best direct contact opnemen met een gecertificeerde specialist op het gebied van ongediertebestrijding. Ongediertebestrijding Eemland is dag en nacht bereikbaar en inzetbaar.

Heeft u misschien overlast van Hoornaars?

Zoekt u iemand die uw wespennest kan verwijderen? 

BEL: 06 47129425 

voor het verwijderen van een wespennest.

Ongediertebestrijding Eemland verwijdert wespennesten  onder andere in : Hoogland, Soest, Laren, Blaricum en Hooglanderveen

Heeft u vragen?

Neem Contact op

Scroll naar top