Heeft u last van Vliegen overlast? neem direct contact op.

Bestrijding van vliegen

Ongediertebestrijding Eemland in Amersfoort verzorgt de professionele bestrijding van vliegen in woningen en bedrijfspanden. Wij gaan opzoek naar de kern en bron wanneer u overlast heeft van overmatige vliegen. daarnaast hebben wij goede en betrouwbare vliegen doders die diep tot in het larven nest kunnen doordringen. 

Vliegen doders zijn er in vele soorten en maten. Van uv lampen tot vliegenmeppers en van plakstrips tot uw eigen huiskat. Echter lossen geen van deze middelen echt de bron van het probleem op.
Voor deze expertise staat Ongediertebestrijding Eemland voor u klaar. 
Wij bestrijden alle ongedierte in omgeving Amersfoort, Hilversum en Almere. 

Heeft u vliegenoverlast en heeft u een Horeca onderneming? Dan kan u er van op aan dat wij discreet en hygiënisch te werk zullen gaan. Heeft u de wens dat wij ongedierte bestrijden `s avonds of ‘s nachts? Dat is ook mogelijk. U kan dan telefonisch of via het contact formulier ons bereiken om een discrete afspraak te maken. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een antwoord op uw vragen.

 
bestrijding van vliegen
bestrijding van vliegen

Vliegen bestrijden

Vliegen zijn er in vele soorten en maten. Toch vertonen ze veel overeenkomende eigenschappen. Ze zijn dragers van vele bacteriën en worden aangetrokken door geurige waren. Wanneer de vlieg iets consumeert zal deze via een snuit zijn voedsel injecteren of bedekken met zijn speeksel om deze reeds voor te verteren. en daarna naar binnen te zuigen. Deze methode is voor mensen zeer onhygiënisch en zorgt er voor dat mens en/of dier de kans loopt schadelijke bacteriën binnen te krijgen. Wanneer de populatie vliegen in uw bedrijf dus te veel wordt, is het aan te raden een professionele ongediertebestrijder in te schakelen.

Heeft u vragen?

Neem Contact op

Bereikbaar van 08:00 – 22:00

U kunt ons ook een App sturen Klik op het icoon

Scroll naar boven