Heeft u last van Vlooien of Luizen? neem direct contact op.

Bestrijding van vlooien en luizen

Ongediertebestrijding Eemland in Amersfoort verzorgt onder andere de bestrijding van vlooien en luizen in woningen en bedrijfspanden. vlooien en luizen zijn ongewenste gasten, ze geven u en uw omgeving veel last van jeuk en rode plekken op de huid. Deze dieren zijn in hun hele levenscyclus maar een klein gedeelte aanwezig op uw huisdieren. 

Deze plaagdieren kunnen door uw hele huis hun nageslacht achterlaten. Waardoor u zelf en uw huisdier een verspreidingsbron zijn van de vlooien. Wij zijn gespecialiseerd in een effectieve en totale bestrijding van dit luizen en vlooien. Hiervoor beschikken wij over de verplichte certificering, zodat u verzekerd bent van een juiste, veilige en effectieve aanpak.

Om er van verzekerd te zijn dat onze behandeling 100% uw tevredenheid verdient. Doen wij bovendien na 1 a 2 weken een hercontrole van de bestreden omgeving. Wanneer wij dan nog steeds een ongedierte haard aantreffen doen wij kosteloos voor u een uitgebreide nabehandeling. 

Als er nog ander factoren spelen in de bestrijding van dit ongedierte dan kunnen wij u adviseren en onze jaren lange ervaring met u delen om u te helpen met uw woning of bedrijf ongedierte vrij te houden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een antwoord op uw vragen.

vlooien/ luizen Bestrijding
Vlooienbeet

Vlooien

Vlooien zijn vleugelloos met goed ontwikkelde springpoten. Allereerst vlooien hebben een volledige gedaanteverwisseling. De ontwikkeling van ei tot imago duurt ca. 4 weken. Larven van vlooien voeden zich daarom eerst met organische materialen die in het huisstof aanwezig zijn. De volwassen vlooien voeden zich met bloed van hun gastheer ( hond of kat) . Vlooien kunnen wel een proefbeet doen bij mensen maar kunnen zich hiermee niet verder ontwikkelen. Vlooienbeten veroorzaken huidirritatie en/of  daarom jeuk. Bovendien kunnen vlooien fungeren als overbrenger van ziekten.

HEEFT U HERHAALDELIJK LAST VAN VLOOIEN OF LUIZEN?

Bel direct: 

06 47129425 

 

Heeft u vragen?

Neem Contact op

Bereikbaar van 08:00 – 22:00

U kunt ons ook een App sturen Klik op het icoon

Scroll naar boven
Scroll naar top