Ratten bestrijding

OVERLAST VAN RATTEN?

Heeft u overlast van wespen en wilt u het wespennest laten verwijderen? Dan kunt u Ongediertebestrijding Eemland direct inschakelen om uw probleem snel op te lossen! 
Onze ongedierte bestrijders zijn snel en 100% effectief om het wespennest te verwijderen. Het verwijderen van een wespennest kan even gevaarlijk zijn voor uw omgeving. Een wesp die zich bedreigd voelt zal direct overgaan tot de aanval. Een aanval van een kolonie wespen kan ernstige risico’s opleveren voor mens en dier. Na een wespenbestrijding behandeling door de specialisten van Ongediertebestrijding Eemland bestrijding kunt u binnen een uurtje de omgeving waar het wespennest heeft gezeten weer betreden. 

Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week tot uw beschikking om wespennesten te verwijderen wanneer het u uitkomt. 

watsapp ongediertebestrijding

Nu ook bereikbaar via Whatsapp!

Stuur een Whatsapp bericht en ik app je zo spoedig mogelijk terug wat ik voor je kan doen.

24-7 Service
Laagste prijs garantie
100% tevredenheid
Zowel particulier als zakelijk
Spoed service
Wanneer mogelijk diervriendelijke oplossingen

Herken de rat: 

professionele rattenbestrijding

Bruine rat

De bruine rat komt voor op plaatsen met voedselaanbod, o.a. in rioleringen, in en onder gebouwen. De bruine rat is grijsbruin met een vrij stompe snuit. Een volwassen rat is 22-30 cm lang en heeft een kale staart , 17-23 cm lang.

De bruine rat heeft gemiddeld 10 worpen per jaar van 7-10 jongen en is na 3 maanden geslachtsrijp. De rat is een alleseter die zich snel aanpast aan het voedselaanbod zoals : Granen, fruit, groente en zowel vlees als vis. De rat heeft dagelijks vocht nodig.

De uitwerpselen van de bruine rat zijn 2cm lang en 0,5cm dik. De rat is drager van ziektekiemen zoals Weil en paratyphus.

 

ratten bestrijding

Zwarte rat

De zwarte rat verspreidt zich vanuit het zuiden verder het land in. De zwarte rat is blauwgrijs tot zwart, slank , grote kraalachtige ogen en grote oren. De volwassen rat is 14-23 cm lang en heeft een lange dunne staart van 17-25 cm. De zwarte rat heeft gemiddeld 6 worpen per jaar van 6-10 jongen, na 3 maanden zijn deze jongen geslachtsrijp. De zwarte rat komt voor In de directe omgeving van gebouwen. Meestal op zolder of onder het dak . De zwarte rat Is een alleseter met de voorkeur voor granen en meel. Hij is drager van ziektekiemen en is een bedreiging voor de volksgezondheid. Zwarte ratten bevuilen voedselvoorraden met hun uitwerpselen en urine.

ratten bestrijding

(ex) Tamme rat of Labrat

De tamme rat kom je in het wild tegen door ontsnapte huisdieren. Deze rat heeft vaak een gekleurde kop met een streep over zijn rug. De volwassen mannen rat kan 23 tot 35 cm lang worden en heeft een lange dunne staart van 17-25 cm. de vrouwtjes worden vaak kleiner en worden doorgaans 14-26 cm.  De huisrat kan gemiddeld 6 worpen per jaar doen van 6-10 jongen, na 3 maanden zijn deze jongen geslachtsrijp. Deze rat blijft in de directe omgeving van gebouwen. zij zoeken graag kelders of schuiren uit als schuilplaats. De rat is een alleseter met de voorkeur voor granen. Hij is door zijn door gefokte geschiedenis erg gevoelig voor ziektekiemen en virussen en vormt daardoor een bedreiging voor de volksgezondheid. 

Waterrat of Woelrat

De Waterrat is een erstig probleem in Nederland. Deze rat graaft zijn nest en holen in de waterkant van een sloot, vijver of rivier(tjes). Omdat deze ratten dus zwakke plekken in de oever maken, kan dit als gevolg hebben dat de borders, dijken of waterrand komen te verzakken. De waterrat, of ook wel woelrat genoemd, is moeilijk te verleiden met rattengif. Het formaat van de rat zorgt ervoor dat het veel gif moet binnen krijgen om effectief te zijn. Het werken met rattenvallen is dan optimaal. Heeft u last van deze ratten? Dan kan u met ons contact opnemen. 

De prijs voor ratten bestrijding is afhankelijk van het soort rat en de afmetingen van het terrein waar bestreden moet worden. 

Om de kosten van rattenbestrijding in kaart te krijgen kan u hier onder een offerte aanvragen of direct bellen met onze specialist. 

06 47129425 

4 + 6 =

24-7 Service
Laagste prijs garantie
100% tevredenheid
Zowel particulier als zakelijk
Spoed service
Wanneer mogelijk diervriendelijke oplossingen

et-

Adres

Ongediertebestrijding Eemland

Kalmoes 7
3824 WH Amersfoort
Nederland

fa-

Ongediertebestrijding

★ 24-7 Service
★ Laagste prijs garantie
★ 100% tevredenheid
★ Zowel particulier als zakelijk
★ Spoed service
★ Wanneer mogelijk diervriendelijke oplossingen