Heeft u last van Tapijtkevers? neem direct contact op.

Bestrijding van tapijtkevers

Ongediertebestrijding Eemland in Amersfoort is gecertificeerd in veilige bestrijding van tapijtkevers. Wij hebben de middelen en de expertise in huis om u snel van een tapijtkever plaag af te helpen. Bovendien is bestrijding van tapijtkevers ongevaarlijk voor mens en huisdier. De plek waar de kevers zich ophouden wordt met een eco-vriendelijk bestrijdingsmiddel ingespoten en is na enkele uren weer begaanbaar voor mens en huisdier. 

Allereerst de tapijtkever veroorzaakt in eerste instantie weinig overlast. Naast het feit dat het een onprettig gevoel geeft, dat u onder en in uw tapijt een bevolking tapijtkevers heeft wonen. Het grootste probleem van de tapijtkever is dat zij textiel eten. Dit veroorzaakt bovendien ernstige schade aan uw tapijt of stoelen. 

Heeft u kleine zwarte beestjes gezien bij uw bank of op uw tapijt? neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om bij u een inschatting te maken wat u voor ongedierte in uw tapijt heeft zitten. En wat de beste aanpak is om u hier weer zo snel mogelijk van af te helpen. Ongediertebestrijding Eemland staat voor u klaar. Ook als u in regio Amersfoort, Hilversum of Almere woont. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een antwoord op uw vragen.

 

Ongediertebestrijding Eemland gespecialiseerd in Tapijtkever bestrijding

Bestrijding van Tapijtkevers
bestrijding van tapijtkevers

Over de tapijtkever

De tapijtkever is 2 tot 3,5 mm groot. De tapijtkever heeft een volledige gedaanteverwisseling. De larve van de tapijtkever is eerst roomkleurig en na enkele vervellingen donkerbruin. De larven leven uitsluitend van dierlijke producten, de volwassen tapijtkevers leven van nectar en stuifmeel. Dus daarom kunnen alleen de larve van de tapijtkever voor schade zorgen aan wollen producten en opgezette dieren.

Neem Contact op

Bereikbaar van 08:00 – 22:00

U kunt ons ook een App sturen Klik op het icoon

Scroll naar boven
Scroll naar top