Heeft u overlast van Bijen? Neem direct contact op.

BESTRIJDING VAN BIJEN DOEN WE IN PRINCIPE NIET

Bestrijding van Bijen is verboden bij wet wij verschaffen wel hulp. Ongediertebestrijding Eemland in Amersfoort wil bijen sterfte alle tijden voorkomen. Bestrijden van Bijen geniet nooit de voorkeur. Het kan wel zo zijn dat u overlast ondervind van een bijenvolk dat in uw omgeving is gevestigd. Speciaal voor de overlast van bijen heeft Ongediertebestrijding Eemland een samenwerking met meerdere imkers.

We kunnen je wel helpen met de overlast van Bijen.

 

Als u overlast ondervind van een bijen volk en het nest is bij u in huis of in de omgeving van uw tuin gevestigd dan zullen wij een van onze bevriende imkers inschakelen. Zij komen dan bij u langs en gaan opzoek naar het nest. Wanneer zij het nest hebben gevonden dan zullen zij deze openen en opzoek gaan naar de bijen koningin. Wanneer deze gevonden is zal een deel van het bijen volk met de koningin mee gaan en de rest uit instinct uitvliegen om elders een onderkomen te vinden.

UITZONDERING: Wanneer de Imker aangeeft dat het niet mogelijkheid is om bij de koningin te komen. En het volk niet veilig kan verhuizen, dan mogen wij eventueel tot bestrijding over gaan. 

Neem contact met ons op voor hulp met bijennesten of voor een antwoord op uw vragen.
Wij kunnen altijd langs komen om u te adviseren over uw bijen nest.

Heeft u misschien overlast van wespen?

bijen bestrijden

Neem Contact op

Scroll naar top