Bestrijding van Mollen

Bestrijding van Mollen

Ongediertebestrijding Eemland in Amersfoort verzorgt onder andere de bestrijding van knaagdieren in woningen en bedrijfspanden. Ratten en muizen zijn ongewenste gasten, omdat zij naast het overbrengen van ziektes ook kunnen knagen aan elektriciteitsleidingen, waardoor kortsluiting en zelfs brand kunnen ontstaan.

Deze plaagdieren dienen bestreden te worden, omdat zij zich snel kunnen vermeerderen. Wij hebben ons gespecialiseerd in een effectieve bestrijding van dit ongedierte. Hiervoor beschikken wij over de verplichte certificering, zodat u verzekerd bent van een juiste aanpak van uw knaagdierenprobleem.

Om u te beschermen tegen deze dieren voeren wij graag periodieke controles uit bij u op locatie. Bij het aantreffen van het ongedierte komen wij samen met u tot een plan van aanpak. Graag adviseren wij ook over preventieve maatregelen op het gebied van bouwkundige aanpassingen, want voorkomen is beter dan genezen. Ook kunt u zelf er veel aan doen om het probleem te voorkomen. Een juiste hygiëne is belangrijk. Als muizen en ratten geen voedsel kunnen vinden, zullen zij hun heil elders zoeken.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een antwoord op uw vragen.

Kosten voor het bestrijden van mollen weten?

4 + 7 =

24-7 Service
Laagste prijs garantie
100% tevredenheid
Zowel particulier als zakelijk
Spoed service
Wanneer mogelijk diervriendelijke oplossingen

watsapp ongediertebestrijding

Nu ook bereikbaar via Whatsapp!

Stuur een Whatsapp bericht en ik app je zo spoedig mogelijk terug wat ik voor je kan doen.

HEEFT U LAST VAN MOLLEN?

Ratten en muizen zijn beesten die zich goed verstoppen. De muis is vaak ook overdag actief de rat is een nachtdier. Daardoor zal je ratten minder vaak tegenkomen als muizen. Toch kan u op de volgende dingen letten of u last heeft van ratten en muizen: 

Bel direct: 

06 47129425 

voor de beste prijs en het oplossen van uw mollen probleem.

Mollen bestrijding methode 1.
Uitroken met koolstof monoxidemollen uitroken

Deze methode gebruiken wij niet.  De methode van het uitroken van het gangen stelsel van de mol, is een methode waar wij liever geen gebruik van maken. Afgezien van de ecologische impact van deze methode gebeurd het nog wel eens dat de mol zijn gangen systeem verlaat en elders de grond in verdwijnt. Deze methode is relatief prijzig, kan meerdere sessies vereisen, en is niet gegarandeerd effectief. 

Mollen bestrijding methode 2.
Mmollenklemollenklemmen

Wij maken wel gebruik van mollen klemmen. Deze mollenklemmen worden in het gangensysteem van de mol ingegraven en toegedekt met bijvoorbeeld een bloempot. De klem staat op flinke spanning zodat het diertje zonder lijden wordt gedood. Vaak al na 1 nacht is uw tuin volledig mol vrij en is er minimale schade aan uw gazon. 
Het voordeel is dat deze methode 100% effectief is en er ook voor zorgt dat de mol niet terug kan komen. 

mollen triller

Mollen bestrijding methode 3.
verjagen met trillingen

De trilstang methode gebruiken wij niet. Deze manier van mollen verjagen vinden wij onvoldoende effectiviteit om uw mollen te verjagen. Dit trillingsignaal werk op zonne-energie en aangezien de mol s’nachts actief is is het van essentieel belang dat de accu voldoende energie heeft om de helenacht en dag te werken. Daarnaast zijn er vaak veel van deze units nodig om een normale tuin vrij van mollen te houden. 

mollengifMollen bestrijding methode 4.
Fosfor korrels

Het gerbuik van fosfor korrels is een ecologisch schadelvrije manier om uw mollen te verwijderen. Fosfor tabletten worden in het gangenstelsel van de mol aangebracht en reageren langzaam met het vocht uit de grond. Hierdoor ontstaat een geurloos en voor mollen dodelijk gas. Dit gas maakt de mol sloom en slaapt rustig in. Zo heeft het diertje een zachte dood, en kan het stoffelijk overschot door de natuur her opgenomen worden.   

U kan aangeven in uw contactformulier of wij liever korrels of klemmen gebruiken. 

et-

Adres

Ongediertebestrijding Eemland

Kalmoes 7
3824 WH Amersfoort
Nederland

fa-

Ongediertebestrijding

★ 24-7 Service
★ Laagste prijs garantie
★ 100% tevredenheid
★ Zowel particulier als zakelijk
★ Spoed service
★ Wanneer mogelijk diervriendelijke oplossingen