Heeft u last van Houtworm? neem direct contact op.

Bestrijding van houtworm

Houtworm bestrijding door ongediertebestrijding Eemland bestaat uit Advies, preventie en bestrijding van problemen met houtworm. Houtworm legt hun larve onder de schors of oppervlakkige houtlaag waarna de larve zich een weg in het hout vreet. Wanneer de houtworm zich vervolgens ontpopt kan deze een nieuwe weg vreten en een 2e gaatje in uw houtwerk creëren. De bestrijding van houtworm gebeurt met een middel op kerosine basis. Dit betekent dat: 

  • Tijdens bestrijden mag er geen open vuur aanwezig zijn.
  • Tijdens en na bestrijding geen huisdieren of personen aanwezig zijn.
  • Er na Bestrijding 24-48 uur goed geventileerd dient te worden.

Houtworm kan bij iedereen opduiken. En wanneer niet bestreden wordt zal de integriteit van het houten object verzwakken. Een dikke houten dak drager kan al na 1,5 jaar zo poreus zijn dat de balken vervangen dienen te worden. Onze specialist Bob Wilson is naast zijn vak als ongedierte bestrijder ook een afgestudeerd bouwkundig inspecteur. Door de combinatie van deze 2 specialisme kan hij u een goed inzichtelijk advies geven over de hout constructie, wanneer deze is aangetast door houtworm. 

Wij komen altijd langs om te inspecteren op houtworm of boktor bij bedrijven, particulieren, makelaars en woningbouwverenigingen. Zodat wij vroegtijdig verder bouwkundige problematiek door aantasting van houtworm kunnen voorkomen. Daarnaast geven wij gratis een advies waarmee u kan bijdragen aan het voorkomen van houtworm in uw huis. 

Neem vrijblijvend eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een antwoord op uw vragen.

Ongediertebestrijding Eemland lost uw Houtworm problemen snel en veilig op

houtworm behandeling boerderij kap
Houtworm in soest

 

Houtworm bestrijdingsmiddelen

Houtworm bestrijdingsmiddelen zijn van diverse aanbieders in de markt verkrijgbaar. Echter zijn deze middelen altijd minder effectief dan  die van een gecertificeerde bestrijder. Omdat de beste houtworm bestrijdingsmiddelen zeer licht ontvlambaar zijn mogen deze niet regulier verkocht worden. De gene die wel verkocht worden dingen vaak niet goed door en nog minder in bewerkt hout. houtworm die dan al diep ingegraven zit in het hout wordt dan niet bereikt en zal met reguliere middelden herhaaldelijk  behandeld moeten worden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om in 1x van de houtworm af te komen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen?

Neem Contact op

Scroll naar boven
Scroll naar top