Heeft u last van Mieren? neem direct contact op.

Bestrijding van Mieren

Wanneer uw keuken of voorraadkast eenmaal door mieren is ontdekt dan zullen er spoedig meer mieren volgen. Ongediertebestrijding Eemsland heeft mierenbestrijding middelen die niet op de vrije markt te verkrijgen zijn. Daarmee kunnen wij snel en zeer effectief uw mieren probleem oplossen. 

Mieren kunnen van flinke afstanden komen om bij hun voedselbron te komen. Ze kunnen verticaal de muren op, en laten een spoor achter voor andere mieren om te volgen. Als u dit spoor onderbreekt door een grondige reiniging zullen er meerdere mieren komen die zich verspreiden over die regio om ergens het spoor weer op te pakken, of een nieuwe voedselbron te vinden.  

Omdat mierennesten grote aantallen mieren bevat is het bestrijden van mierennesten en mieren in huis een ingewikkelde taak. Ook zijn er verschillende “huis, tuin en keuken” verhalen die de ronde gaan, die wat zou kunnen helpen om mierenoverlast te bestrijden. Bij veel van dit soort oplossingen wordt de kern van het probleem niet opgelost. 
Om echt van uw mieren invasie af te komen mag u altijd vrijblijvend contact op nemen met Ongediertebestrijding Eemland. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een antwoord op uw vragen

Ongediertebestrijding Eemland lost uw Mieren problemen snel en veilig op

Wat kan je doen tegen mieren, de fabels en feiten:

Er zijn veel verhalen en trucjes die de ronde gaan als het gaat om het bestrijden van mieren. Maar wat werkt nou wel en wat werkt nou niet tegen mieren? Dit is aller eerst volledig afhankelijk van het soort mier. Toch zijn over het algemeen genoeg mensen met goedbedoelde ideeën om een mieren probleem op te lossen die niet werken.

  • Mieren lok doosjes plaatsen… (daar lok je toch juist de mieren mee?) ❌ Werkt niet
  • Kokend water in het nest gieten… het water koelt te snel af om diep in het nest te komen ❌ Werkt niet 
  • Mieren poeder strooien… Blijft aan de pootjes zitten en wordt meegenomen, maar komt ook bij je eigen eten. ❎ Werkt wel, maar…
  • Koperen muntjes op de dorpel… Mieren kunnen over de muur lopen, of er omheen lopen. ❌ Werk niet
Wat het beste werkt tegen mieren? Neem gratis contact met ons op voor de gratis gouden tip. 

Bel 06 47129425 

Neem Contact op

Bereikbaar van 08:00 – 22:00

U kunt ons ook een App sturen Klik op het icoon

Scroll naar boven