Heeft u last van Kakkerlakken? neem direct contact op.

Bestrijding van kakkerlakken

Ongediertebestrijding Eemland in Amersfoort verzorgt onder andere de bestrijding van knaagdieren in woningen en bedrijfspanden. Ratten en muizen zijn ongewenste gasten, omdat zij naast het overbrengen van ziektes ook kunnen knagen aan elektriciteitsleidingen, waardoor kortsluiting en zelfs brand kunnen ontstaan.

Deze plaagdieren dienen bestreden te worden, omdat zij zich snel kunnen vermeerderen. Wij hebben ons gespecialiseerd in een effectieve bestrijding van dit ongedierte. Hiervoor beschikken wij over de verplichte certificering, zodat u verzekerd bent van een juiste aanpak van uw knaagdierenprobleem.

Om u te beschermen tegen deze dieren voeren wij graag periodieke controles uit bij u op locatie. Bij het aantreffen van het ongedierte komen wij samen met u tot een plan van aanpak. Graag adviseren wij ook over preventieve maatregelen op het gebied van bouwkundige aanpassingen, want voorkomen is beter dan genezen. Ook kunt u zelf er veel aan doen om het probleem te voorkomen. Een juiste hygiëne is belangrijk. Als muizen en ratten geen voedsel kunnen vinden, zullen zij hun heil elders zoeken.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een antwoord op uw vragen.

Overlast door Kakkerlakken Ongediertebestrijding Eemland lost uw problemen snel en discreet op

Kakkerlakken in huis

De kakkerlak is een veel voorkomend ongedierte in ons land. Wij hebben in nederland een kleiner soort die geel tot lichtbruin van kleur is met 2 zwarte lengtestrepen op het borstschild. De kakkerlak bouwt zeer snel een resistentie op voor verdelingsmiddelen. Daarom is het belangrijk bij een kakkerlakken probleem grondig te werk te gaan. En na de behandelingsperiode de geïnfesteerde gebieden goed te reinigen. 

Wilt u een situatie analyse en kostenberekening voor onze kakkerlakken verdelging service?
Vul dan het contactformulier in. Of bel direct 

06 47129425 

Heeft u vragen?

Neem Contact op

Bereikbaar van 08:00 – 22:00

U kunt ons ook een App sturen Klik op het icoon

Scroll naar boven
Scroll naar top