Heeft u last van Spinnen? neem direct contact op.

Bestrijding van spinnen

Bang voor Spinnen?  Of wilt u gewoon van de overlast af? Bestrijding van spinnen kan verschillende redenen hebben.

Vele mensen hebben angst voor spinnen in huis. De achtpotige ( spinnen ) zien er vaak beangstigend uit waardoor deze geen favoriete bewoners zijn. Echter de spinnen bijten of steken niet , maar kunnen wel door hun grote aantallen spinnen webben overlast veroorzaken. De ontlasting van de spin blijft achter op kozijnen van ramen, muren enz… 

In het najaar zullen de vrouwtjes de mannetjes lokken met een feromoonspoor. De achtpotige ( spinnen ) zien er vaak beangstigend uit waardoor deze geen favoriete bewoners zijn. Spinnen voelen zich thuis in een stoffige omgeving. Voordat wij overgaan tot het bestrijden van spinnen, zal er dus ook eerst met een ragebol ouderwets gewerkt moeten worden om een effectieve behandeling te kunnen uitvoeren. Ook adviseren wij u om openingen bij deuren en kozijnen te dichten.

Bedrijven en winkels gaan vaak eerder over tot het bestrijden van spinnen, omdat hun pand vol hangt met spinnen webben en het een vieze vertoning is. Toch zijn spinnen ook nuttige dieren, die vele muggen en vliegen voor u weg vangen.

Laat u informeren welke mogelijkheden er zijn voor bestrijding van spinnen door Ongediertebestrijding Eemland.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een antwoord op uw vragen.

Ongediertebestrijding Eemland lost uw Spinnen overlast snel en veilig op

Spinnenplaag in huis? 

De meest voorkomende spinnen zijn spinnen die een web maken. Dit is hun vangnet voor kleinen vliegende insecten, deze blijven vast plakken in het web. De spin voelt  trillingen in het web en weet dan dat er een prooi aanwezig is. Zij wikkelen hun prooi in een spindraad en nemen deze vervolgens mee om op te eten.

Ook zijn er spinnen die tunnels maken, denk hierbij aan kieren naast kozijnen of openingen in de spouwmuur. Spinnen vermenigvuldigen zich razendsnel en leggen zo 100 tot 200 eitjes per keer. Aangezien een spin ongeveer een jaar leeft en zij 12 eipakketjes legt, zal 1 spin kunnen leiden tot 1200 tot 2400 nieuwe spinnen in uw woning of bedrijfspand.Het goed bestrijden van spinnen is dus zeer belangrijk.

HEEFT U LAST VAN SPINNEN IN HUIS?

Bel direct: 

06 47129425 

Heeft u vragen?

Neem Contact op

Bereikbaar van 08:00 – 22:00

U kunt ons ook een App sturen Klik op het icoon

Scroll naar boven