Heeft u last van Hommels? Neem direct contact op.

Bestrijding van Hommels

Hommels zijn beschermd en mogen niet gedood worden.  Toch kunnen de beestjes overlast veroorzaken wanneer er een nest bij u in de omgeving is ontstaan. Hommels zijn et als bijen onderhevig aan een Koningin.  zijn ongewenste gasten, omdat zij naast het overbrengen van ziektes ook kunnen knagen aan elektriciteitsleidingen, waardoor kortsluiting en zelfs brand kunnen ontstaan.

Wij helpen u graag van uw Hommel overlast af. 

Een hommel nest is goed voor de natuur en bestuiving van bloemen en planten. Een echter kan een hommel erg pijnlijk steken wanneer deze bedreigd worden. Wij hebben ons gespecialiseerd in een effectieve bestrijding van dit ongedierte. Hiervoor beschikken wij over de verplichte certificering, zodat u verzekerd bent van een juiste aanpak van uw hommel overlast. 

Wij hebben service en effectiviteit hoog in het vaandel staan.

Daarom bieden wij altijd aan dat wanneer er na 1 week nog activiteit in het nest is dat er een GRATIS nabehandeling wordt gedaan.  
Dat is onze 100% effectiviteit garantie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een antwoord op uw vragen.

 

Hommel nest

Hoe moet je een hommel nest verwijderen?

Als je een hommel nest hebt gevonden in je tuin dan kan je om de hommels niet jouw tuin uit te jagen maar ze wel een betere plek voor hun nest te geven is door een nestkast te laten plaatsen. Deze nestkast kun je plaatsen waar je wilt en geeft de hommels een veilige plek om hun nest te bouwen. Ideaal dus wanneer je die hommels wel graag in je tuin hebt maar ze momenteel op een onhandige plek zitten. Het nestkastje kun je vullen met watten of wat gras om het zachter te maken.

Heeft u misschien overlast van Bijen?

Neem Contact op

Scroll naar boven
Scroll naar top