Heeft u last van Bedwantsen? neem direct contact op.

Bestrijding van Bedwantsen

Bedwantsen of ook wel beter bekend als bed bugs, zijn familie van de luizen en vlooien soorten. Zij zijn ‘s nachts actief en drinken bloed. Door hun lichte gif zorgen zij dat het bloed niet stolt wanneer zij zich voeden. Dit gif heeft wel als gevolg dat de persoon die gebeten wordt rode vlekken krijgt, die kunnen branden of jeuken. 

Wij hebben ons gespecialiseerd in een effectieve bestrijding van dit ongedierte. Hiervoor beschikken wij over de verplichte certificering. Wij hebben een groot arsenaal aan goede bestrijdingsmiddelen om alle bedwantsen te verdelgen.   

Om ervoor te zorgen dat deze dieren echt uitgeroeid zijn voeren wij graag periodieke controles uit. 
Bedwantsen zoeken graag de plooien op van textiel. Daarom schuilen zij in de randen van matrassen, banken of stoelen. Bedwantsen in hotel kamers worden vaak onbedoeld meegenomen in de koffers van toeristen. Op deze manier kan de bedwants zich snel in een regio verspreiden. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een antwoord op uw vragen.

Bedwantsen in uw omgeving Ongediertebestrijding Eemland lost uw problemen snel en veilig op

bedwantsen
Bedwants

Bedwantsen gevolgen:

De beet van de bedwants bevat een stofje wat het stollen van het bloed tegen gaat. Echter is het gevolg van dat stofje dat er ernstige huid irritatie kan ontstaan. Wat tot jeukende of brandende rode plekken tot gevolg kan hebben. Het kan in sommige gevallen gebeuren dat bij gevoeligheid voor deze beet,de huid zo heftig reageert dat er litteken weefsel ontstaat en de schade lang zichtbaar blijft. De volwassen bedwants kan 5 tot 7 mm groot worden en maanden lang overleven zonder voedsel. Wanneer er in een ruimte bedwantsen zijn gevonden moet de hele ruimte behandeld worden omdat de vrouwtjes hun eitjes ver van hun schuilplaats kunnen leggen. 

Neem Contact op

Bereikbaar van 08:00 – 22:00

U kunt ons ook een App sturen Klik op het icoon

Scroll naar boven