Zilvervisjes of papiervisjes bestrijding

Bestrijding van zilvervisjes of papiervisjes

Ongediertebestrijding Eemland in Amersfoort weet diverse behandelingen voor de bestrijding van zilvervisjes of papiervisjes. Dit ongedierte tast documenten en boeken aan en kan ernstige schade aanrichten in uw archief of boekenkast. De bestrijding van zilvervisjes en/of papiervisjes hoeft niet veel te kosten omdat de methode en middelen zich lang bewezen heeft, 

De crux van de bestrijding van dit ongedierte ligt voornamelijk in de locatie van de infestatie. Wanneer de ruimte groot is als een grote boekenkast, dan is dat ingewikkelder dan een gesloten archiefkast. Deze factoren zijn van invloed voor de kosten van de bestrijding. 

Wat u zelf kan doen om de papiervisjes populatie en infestatie tegen te gaan zijn zaken als: het oud papier niet op te slaan en tijdig te verwijderen. Ook het papier opslaan in hermetisch afgesloten plastic dozen kan een wezenlijk verschil maken in de groei van de papiervisjes populatie. Echter als de zilvervisjes natuurlijk al in het papier zijn gevestigd dan is bestrijding van dit ongedierte nog wel nodig. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een antwoord op uw vragen.

Ongediertebestrijding Eemland

24-7 Service
Laagste prijs garantie
100% tevredenheid
Zowel particulier als zakelijk
Spoed service
Wanneer mogelijk diervriendelijke oplossingen

Heeft u last van papier- of zilvervisjes?

Bel direct: 

06 47129425 

voor de beste prijs en het bestrijden van papier- of zilvervisjes.

Kosten voor het bestrijden van ratten of muizen weten?

3 + 15 =

zilvervisje-bestrijding-ongediertebestrijding-eemlandZilvervisjes of papiervisjes

In onze goed geïsoleerde woningen komt hoofdzakelijk het papiervisje voor. Zilvervisjes en papiervisjes lijken uiterlijk zeer goed op elkaar, zodat ze met het blote oog nauwelijks te onderscheiden zijn. Zilvervisjes houden van een hogere luchtvochtigheid ca. 75% en kunnen een relatieve luchtvochtigheid van minder dan 50% niet overleven. Zilvervisjes leven één tot twee jaar. Papiervisjes zijn ca. 15 mm groot en hebben 2 lange antennes op de kop en 3 aanhangsels aan de achterzijde en leven 6-8 jaar. De eitjes van de papiervisjes ontwikkelen zich bij een temperatuur boven de 20 graden en een luchtvochtigheid van 55 %. Zowel zilvervisjes als papiervisjes zijn lichtschuw en leven voornamelijk van koolhydraten, cellulose, zetmeel en suikers. Papiervisjes veroorzaken veel schade aan papier, behang, boeken en niet te vergeten synthetisch materiaal. Door de temperatuur zo laag mogelijk te houden, alle naden en kieren zo goed mogelijk te dichten, de luchtvochtigheid terug te brengen en zo veel mogelijk te ventileren kun je de ontwikkeling zo goed mogelijk afremmen. Wij hebben ons extra gespecialiseerd in de bestrijding van papiervisjes.

 

24-7 Service
Laagste prijs garantie
100% tevredenheid
Zowel particulier als zakelijk
Spoed service
Wanneer mogelijk diervriendelijke oplossingen

watsapp ongediertebestrijding

Nu ook bereikbaar via Whatsapp!

Stuur een Whatsapp bericht en ik app je zo spoedig mogelijk terug wat ik voor je kan doen.

et-

Adres

Ongediertebestrijding Eemland

Kalmoes 7
3824 WH Amersfoort
Nederland

fa-

Ongediertebestrijding

★ 24-7 Service
★ Laagste prijs garantie
★ 100% tevredenheid
★ Zowel particulier als zakelijk
★ Spoed service
★ Wanneer mogelijk diervriendelijke oplossingen