Wespennest bestrijden in Hooglanderveen

Wespennest in de regio Blaricum en Omstreken

Goedkoop uw wespenprobleem in Hooglanderveen laten verhelpen

Wespennest bestrijden in Hooglanderveen | Ook last van zoemende geluiden om u heen? Grote kans dat er ergens een wespennest verscholen zit. Meestal ziet u de wespen in en uit een opening vliegen, hierachter zit het wespennest. Wij raden u af om zelf het wespennest te verwijderen. Bel 06-47129425 en wij komen zo spoedig mogelijk om het wespennest te bestrijden. De vraag om het wespennest te verwijderen horen wij ook vaak van onze klanten. Dit kan alleen vroeg in het seizoen wanneer de wespennesten nog niet zo groot zijn. Later in het seizoen, juli augustus, dan zijn de wespennesten al zo groot, dat verwijderen alleen mogelijk is na het inspuiten en er geen enkele activiteit meer aanwezig is. U kunt ons altijd vragen naar deze mogelijkheden. Bestrijden van een wespennest kost u € 50.- inclusief BTW en voorrij kosten. Zit het wespennest onder de dakpannen, dan bestrijden wij het wespennest voor € 75.- inclusief BTW en voorrij kosten.

Neem bij wespen overlast in Hooglanderveen direct contact met ons op via telefoonnummer: 0647129425 wij staan 24/7 voor u klaar. Heeft u vragen kunt u ons ook altijd even vrijblijvend contacteren.

Ongediertebestrijding Eemland is onder andere actief in: Amersfoort , Hoogland, Soest, Laren, Blaricum en Hooglanderveen

Scroll naar top