Houtworm bestrijden Soest

Houtworm in soest

Houtworm/ Boktor bestrijding van garages en schuren

Houtworm bestrijden Soest | Houtborende insecten in een garage wordt veelal opgemerkt door boormeel. Dat ineens zichtbaar is op horizontale vlakken, bijvoorbeeld op een auto of opgeslagen spullen. Wanneer u een hoopje boormeel vindt dan zal er recht boven het hoopje poeder, een aantasting van het hout aanwezig zijn. Dit ziet eruit als gaatjes in het hout. Wanneer u contact opneemt met Ongediertebestrijding Eemland voor het uitvoeren van een inspectie, dan zullen wij deze met zorgvuldigheid uitvoeren. Wij bekijken alle houtdelen en soms is het nodig om wat hout open te krabben om te zien in hoeverre de aantasting zich bevindt. Er zijn diverse mogelijkheden voor het bestrijden van houtborende insecten. Wij zullen dit vooraf met u bespreken. Denk hierbij een oppervlakte behandeling, een injectie behandeling of een combinatie van beiden. Het plan van aanpak zullen wij met de klant bespreken. Wij maken dan een prijsopgave en kunnen dan gelijk een afspraak voor u inplannen. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden, is het van belang dat de ruimte leeg is, stofvrij en goed bereikbaar is. Ongediertebestrijding Eemland werkt vanuit Amersfoort in een straal van 35 kilometer Bij vragen naar de mogelijkheden voor het bestrijden van houtworm/ Boktor zijn wij te bereiken via info@ongediertebestrijdingeemland.nl of telefonisch: 06-47129425.

Neem bij houtworm en of Boktor overlast in Soest direct contact met ons op via telefoonnummer: 0647129425 wij staan 24/7 voor u klaar. Heeft u vragen kunt u ons ook altijd even vrijblijvend contacteren.

Ongediertebestrijding Eemland is onder andere actief in: Amersfoort , Leusden en gebieden binnen een straal van 35 km om Amersfoort heen.

Scroll naar boven