Houtworm bestrijden in Leusden

Houtworm bestrijden leusden

Houtworm of Boktor aantasting van uw dakconstructie?

Bob Wilson van Ongediertebestrijding Eemland, is buiten zijn functie ongediertebestrijder, ook gecertificeerd als bouwkundig inspecteur van monumentale panden. Vanwege zijn jarenlange ervaring in de werkzaamheden kan hij voor u bij het aantreffen van een mogelijke houtworm of boktor aantasting een duidelijk beeld geven om welke houtborende insecten het gaat. Wij werk veel met particulieren klanten, makelaars, VvE's, en bedrijven. Wanneer u een woning op het oog heeft maar twijfelt over mogelijke houtworm of boktor aantasting, dan is het raadzaam contact op te nemen met een expert op het gebied van Houtworm bestrijding. Wanneer u contact met Bob Wilson opneemt zal hij met u een afspraak inplannen voor het uitvoeren van een inspectie. Wij zijn een onafhankelijk partij in deze fase. Voor ons is het belangrijk te kijken naar de houtconstructie en of er veel schade is aangericht, of juist niet! Na het uitvoeren van een inspectie kunnen wij onze bevindingen beschrijven in een rapport. Een houtworm of boktor aantasting is meestal goed te bestrijden en kunnen u hierin ook adviseren. Wanneer de houtconstructie niet te behandelen is, geven wij de klant ook hierin een duidelijk advies. Er zijn diverse mogelijkheden voor het bestrijden van houtworm of boktor. Wanneer wij u een duidelijk beeld hebben kunnen geven over de cyclus van de houtborende insecten, wat de mogelijkheden zijn, hopen wij ons doel bereikt te hebben, en de klant gerustgesteld is. Bij twijfels of verdenking van houtaantasting, is het aan te bevelen om actie te ondernemen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van houtwormbestrijding naam dan contact met ons op via het contactformulier , of stuur een mail naar: info@ongediertebestrijdingeemland.nl. Bellen kan ook naar: 06-47129425. Wij werken vanuit Amersfoort in een straal van 35 km:

Neem bij Houtworm / Boktor overlast in Leusden direct contact met ons op via telefoonnummer: 0647129425 wij staan 24/7 voor u klaar. Heeft u vragen kunt u ons ook altijd even vrijblijvend contacteren.

Ongediertebestrijding Eemland is onder andere actief in: Amersfoort , Soest, en gebieden binnen een straal van 35 km om Amersfoort heen.

Scroll naar boven